Card is King: blijf relevant met wasmachines met kaartlezers – Artikel

Wist je dat bijna 70% van alle betalingen in Australië nu met de kaart wordt gedaan? Als dit het geval is, waarom lopen dan zoveel wasmachines achter op de tijd?

Als het gaat om het debat over contant geld VS-kaarten, ziet de wereld er heel anders uit dan tien jaar geleden, toen de Reserve Bank of Australia meldde dat kaartbetalingen de afgelopen 10 jaar een gemiddelde jaarlijkse groei van 11 procent hebben doorgemaakt.

(Hyperlink: – Trends in betalings-, clearing- en afwikkelingssystemen | Jaarverslag betalingssysteembestuur – 2020 | RBA )

De COVID-19-pandemie heeft de overgang naar kaart verder versneld, waarbij het heen en weer gaan van contant geld een overdrachtsrisico is geworden en veel bedrijven nu kaart als hun voorkeurs- of enige betaalmethode gebruiken.

Bovendien, nu kaartbetalingen beschikbaar zijn via mobiele telefoons, zien velen niet langer de noodzaak om een ​​portemonnee bij zich te hebben. Uiteindelijk wordt alledaags contant geld meer en meer uitgefaseerd.

In het artikel van vandaag gaan we verder met onze serie en onderzoeken we onze redenen om wasmachines en drogers met kaartlezers aan te bevelen aan al onze klanten.

Makkelijk te gebruiken

Zoals hierboven besproken, gebruiken de meeste Aussies nu een kaart als hun primaire betaalmethode.

Daarom zullen uw machines veel aantrekkelijker lijken voor klanten als ze gewoon op hun kaart kunnen tikken om hun was te doen in plaats van door de bankkussens of onder hun autostoelen te moeten graven om kleingeld voor de machines te vinden. Er is veel minder voorbereiding nodig bij het gebruik van een kaart, geen munten tellen, gewoon je was verzamelen en een kaart (of hun mobiele telefoon!) in hun achterzak stoppen.

Hoe eenvoudiger de ervaring, hoe groter de kans dat klanten uw wasmachines gebruiken.

Ook is het gebruik van kaartmachines veel gemakkelijker voor u of uw personeel, omdat u de betalingen rechtstreeks op uw bankrekening ontvangt, in plaats van rond te moeten gaan om munten van elke machine te verzamelen, ze te tellen en te bankieren. In het volgende artikel in deze serie gaan we hier echter dieper op in. Blijf kijken!

De hygiënische optie

Tijdens de wereldwijde pandemie zijn we altijd op zoek naar manieren om de hygiënepraktijken in alle aspecten van ons leven te verbeteren. Kaartbetalingen zijn een veel hygiënischer optie voor alle betrokken partijen. Ziektekiemen kunnen zich heel gemakkelijk verspreiden via oppervlakken zoals bankbiljetten en munten. U kunt verontreiniging voorkomen door uw wasgoed op te zetten met kaartgestuurde machines.

Neem contact op met Dependable Laundry Solutions om de ideale kaartlezer voor uw bedrijf te vinden!

Het Dependable Laundry-team begeleidt u bij elke fase van het opzetten van uw wasgoed, van het plannen, kopen en onderhouden van uw machines. Al meer dan 40 jaar levert ons familiebedrijf, eigendom van WA, wasapparatuur aan bedrijven in heel Australië. Onze magazijnlocaties zijn onder meer Perth, Darwin, Sydney, Melbourne en Brisbane. Neem gewoon contact met ons op om het proces te starten, en wij zullen voor alles zorgen. Bezoek onze contactpagina om aan de slag te gaan.

creditSource link

Poompee
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart