Kom en bezoek ons! Conferenties zijn terug! – Artikel

Er wordt weer vergaderd in Australië – en het hele Dependable-team is verheugd om de Sunny Gold Coast te bereiken voor de Caravan Industry Association-industrieconferentie en de Caravan Parks Association of Australia-conferentie!

Gehouden aan de Gold Coast in de week van 4 tot 7 mei 2021, kunnen we niet wachten om bij te praten met al onze vrienden en hogescholen uit de Caravan Industry in heel Australië.

Lees hieronder meer over de conferenties:

2021 CPAQ-conferentie – Caravanning Queensland (caravanqld.com.au)

De CPAQ Conferentie voor 2021 met een sterke sprekersopstelling, uitstekende netwerkmogelijkheden en een fantastisch aanbod aan exposanten.

Het evenement zal ook de aankondiging van de winnaars van de 2021 CPAQ Awards zien tijdens ons Awards Dinner op dinsdagavond.

We nodigen je uit om met ons mee te doen terwijl we leren, netwerken en vieren aan de Gold Coast in mei 2021!

Conferentie | Caravan Industrie Vereniging

De Caravan Industry Association of Australia is vastbesloten om door te gaan met de Nationale Conferentie van 2021 en promoot actief registraties.

Al meer dan 300 afgevaardigden hebben zich aangemeld voor dit belangrijke branche-evenement.

Dit is een spannende tijd voor onze branche, na een zeer moeilijk jaar, en dit betekent dat er veel belangrijke branchekwesties zijn die tijdens het evenement aan de orde komen. Met een aantal geweldige sociale evenementen is dit ook een geweldige kans voor de industrie om samen te komen en OPNIEUW VERBINDEN.

Kunt u ons niet vinden op het congres?

Geef ons een seintje en we komen naar je toe!

Kerry – 0427 597 989

Phil – 0409 039 132

Sam – 0407 467 952

creditSource link

Poompee
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart