Wasoplossingen voor uw kinderopvang – Artikel

Laten we eerlijk zijn, hoe schattig ze ook zijn, onze kleine rugrats zijn dat wel rommelig. Kinderdagverblijven hebben vaak een zeer grote hoeveelheid wasgoed en hebben industriële machines nodig om ervoor te zorgen dat alle vlekken worden verwijderd. Van dekens en handdoeken tot kussenhoezen, tot zitzakken en slabbetjes – het is van cruciaal belang dat elk item correct wordt schoongemaakt om ervoor te zorgen dat uw kinderdagverblijf een veilige omgeving is. In het licht van de recente pandemie is dit belangrijker dan ooit. Daarom hebt u betrouwbare machines nodig met ondersteuning voor langdurig onderhoud.

Betrouwbare wasoplossingen voor uw kinderopvang

Dependable Laundry Solutions heeft met meerdere kinderdagverblijven in heel Australië samengewerkt om de ideale wasapparatuur te vinden die voldoet aan de unieke eisen van de kinderopvang.

Of u nu net begint met uw kinderopvangbedrijf of al een gevestigde onderneming bent en uw wasapparatuur wilt upgraden, Dependable Laundry Solutions biedt een uitgebreide adviesservice. We bekijken uw ruimte, bespreken uw budget en brengen de specifieke behoeften van uw bedrijf in kaart. Wij kunnen u dan adviseren over de beste machines voor uw kinderdagverblijf. Voor meer informatie over onze wasserijontwerp- en installatieservices, zie onze Design & Installation webpagina.

We begrijpen dat ruimte vaak schaars is in kinderopvang- / vroegschoolse centra, met zoveel nodig om in een krappe ruimte te proppen. Daarom zijn onze MLE22PN Stack Washer/Dryer-units de go-to-machine voor kleine tot middelgrote centra in Australië – deze stapeleenheden hebben een commerciële droger die bovenop een wasmachine is gebouwd, zodat u beide machines op het vloeroppervlak van slechts één hebt!
Als u een groter centrum voor voorschoolse opvang heeft dat 24/7 moet wassen, zijn onze industriële wasmachines en drogers ontworpen om de hele dag door te blijven draaien en nooit iets voor u te missen.

Dependable Laundry Solutions maakt gebruik van Maytag Commercial wasapparatuur, het meest vertrouwde merk van wasmachines in Australië, waarbij alle machines worden ondersteund door de langste en beste garantie op de markt. We hebben het volledige assortiment apparatuur en de grootste selectie Maytag Commercial-reserveonderdelen in Australië op voorraad. Daarom, als een van uw machines een reserveonderdeel nodig heeft, is dit altijd gemakkelijk toegankelijk en duurt het vaak minder dan 24 uur om deze te verkrijgen.

Word lid van ons Premier Maintenance-lidmaatschapsprogramma om uw kinderopvang soepel te laten draaien.

Dependable Laundry is trots op onze voorbeeldige after-sales ondersteuning en klantenservice. Onze toewijding aan onderhoud en klanttevredenheid onderscheidt ons van onze concurrentie.

We willen u helpen de kostbare ervaring te voorkomen dat u de was van uw kinderdagverblijf naar een andere locatie moet sturen of dat u zelfs uw bedrijf een dag moet sluiten om problemen met uw was op te lossen. Om deze reden hebben we het Premier Maintenance-lidmaatschap in het leven geroepen. Het lidmaatschap biedt u regelmatig gepland onderhoud, elke 6 of 12 maanden. Uw kindercentrum heeft een toegewijde technicus die bekend is met uw specifieke behoeften en ontvangt 10% korting op de kosten van arbeid of benodigde reserveonderdelen, mocht zich een probleem voordoen. Met regelmatig onderhoud voorkom je eenvoudig ernstige storingen aan machines en kan je kinderdagverblijf probleemloos blijven draaien. Bekijk ons ​​recente artikel, hier gelinkt, voor meer informatie over ons Premier Maintenance-lidmaatschap.

Neem vandaag nog contact op met Dependable Laundry Solutions voor meer informatie!

Uw kinderopvangbedrijf is een essentieel onderdeel van de gemeenschap en het is van vitaal belang dat u wasapparatuur heeft waarop u kunt vertrouwen. Dependable Laundry Solutions is een familiebedrijf dat eigendom is van en wordt beheerd door WA en al meer dan 50 jaar commerciële en industriële wasmachines en drogers levert aan verschillende industrieën in heel Australië. Neem vandaag nog contact met ons op – we kunnen u in elke fase bijstaan ​​bij het plannen, kopen en onderhouden van uw apparatuur!

creditSource link

Poompee
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart