Card is King: maak je wasgoed toekomstbestendig – Artikel

Elke dag stappen meer bedrijven in heel Australië over van handmatige analoge systemen naar digitale rapportage en boekhouding om hun dagelijkse activiteiten te stroomlijnen. Door creditcard-/debetkaartbetalingen in uw wasruimte te gebruiken, kunt u deze overgang maken, uw bedrijf op de voorgrond van technologie brengen en de arbeidskosten verlagen.

Schakel de tussenpersoon uit – zie het geld rechtstreeks van uw klanten naar uw rekeningen stromen zonder munten te hoeven tellen.

Bij het gebruik van wasapparatuur met kaartlezers wordt het geld dat uw klanten gebruiken om de machines te betalen direct overgeschreven naar uw zakelijke rekeningen. Fysieke munten worden uit de vergelijking gehaald. Dit betekent dat u geen spaarpotten meer hoeft te legen, munten hoeft te tellen en naar de bank te brengen of grote hoeveelheden munten van $ 1 en $ 2 op locatie hoeft te houden, waardoor een veiligere en efficiëntere werkplek ontstaat.

Online rapportage

Met kaartlezermachines kunt u het gebruik van uw machines in realtime volgen, zonder dat u hoeft te wachten tot het verzamelen van munten plaatsvindt. Zo kunt u op elk moment eenvoudig peilen welke van uw machines en locaties goed presteren. De online rapportagemogelijkheden bij kaartlezermachines stroomlijnen uw besluitvormingsprocessen, met gemakkelijke toegang tot consistent bijgewerkte informatie over hoeveel uw machines verdienen.

Verantwoordelijkheid

Door de noodzaak voor het verzamelen en tellen van munten te elimineren, kunnen alle betalingen door klanten aan een automaat eenvoudig worden verantwoord, zonder dat munten misplaatst of verkeerd geteld kunnen worden. Door kaartlezermachines te gebruiken, kunt u in wezen menselijke fouten voorkomen bij het verzamelen en tellen van munten.

Onze aanbeveling voor middelgrote tot grote organisaties

Gezien de bovenstaande factoren beveelt Dependable Laundry Solutions wasmachines met kaartlezers aan voor alle tot middelgrote tot grote organisaties. Wanneer u meerdere locaties heeft met meerdere machines binnen uw organisatie, zal de overgang naar kaartmachines de manier waarop uw bedrijf werkt optimaliseren. Ze zullen uw bedrijf transformeren in termen van efficiëntie en het algemene beheer van uw bedrijf veel eenvoudiger maken.

Neem contact op met Dependable Laundry Solutions om de ideale kaartlezer voor uw bedrijf te vinden!

Van planning tot aankoop tot onderhoud, Dependable Laundry Solutions staat voor u klaar. We zijn een trots bedrijf dat eigendom is van en beheerd wordt door WA, met meer dan 40 jaar ervaring in het leveren van wasapparatuur aan bedrijven in heel Australië. Onze magazijnlocaties zijn onder meer Perth, Darwin, Sydney, Melbourne en Brisbane.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over hoe kaartlezers kunnen helpen bij het stroomlijnen van uw wasactiviteiten. Bezoek onze contactpagina om aan de slag te gaan.

creditSource link

Poompee
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart