Waarom je wasmachines niet kunt stapelen! – Artikel

Kan ik een stapelwasmachine/wasmachine kopen?

Bij het doorbladeren van ons assortiment van Reclame en Munt/kaart bediende wasapparatuur, is het u misschien opgevallen dat er geen opties zijn om een ​​gestapelde wasmachine/wasmachine aan te schaffen.

Hoewel we gestapelde wasmachines/drogers en zelfs stapeldrogers/drogers hebben, is het enige waar we vaak om gevraagd worden een gestapelde wasmachine/wasmachinecombinatie – en we zijn hier om u te laten weten wat dat niet kan.

Waarom kan ik geen twee wasmachines stapelen?

De meest verkochte stapelmachine in Australië is de stapelwas/droger, deze stapeleenheid heeft de wasmachine aan de onderkant met een droger bovenop de stapeleenheid.

Dus waarom kunnen we dat niet omdraaien of twee wasmachines op elkaar laten stapelen?

Het simpele antwoord is water.

Zodra uw wasmachine vol begint te raken met water, waarbij de binnentrommel heen en weer draait om het linnengoed op te rapen. In en uit het water voor een schrobbende reinigingsactie, is er een grote hoeveelheid gewicht en beweging in uw machine.

Op elke andere stapelmachine bevindt de wasmachine zich aan de onderkant om als anker te dienen en elke beweging van dit gewicht en de kracht van de draaiende beweging te voorkomen.
Als u probeert een wasmachine op een stapeleenheid te installeren, zou dit ertoe leiden dat de gestapelde machines uit balans raken, verschuiven en mogelijk onveilig worden.

Door de grote middelpuntvliedende kracht van de ronddraaiende natte kleding kan het zwaartepunt van de wasmachine verschuiven, waardoor deze mogelijk omvalt. Ook kan het gewicht van een machine vol water, plus de kracht van de trillingen, elke machine beschadigen waarop deze is gestapeld.

Het is echter volkomen veilig om een ​​droger op een wasmachine te stapelen, want zonder het water is het gewicht van de droger niet te groot.

Kan ik andere soorten machines stapelen?

Ja! Het is mogelijk om uw nieuwe bedrijfsunits te bestellen als gestapelde was/droogcombinatie of als gestapelde droger/droger met twee drogers gestapeld tot één unit. Alle machines moeten voorladers zijn. U kunt echter geen “enkele” commerciële Maytag-eenheden stapelen, ze moeten worden besteld als een vooraf gebouwde stapeleenheid voor de sterkst mogelijke integriteit in gestapelde wasapparatuur.

Dependable Laundry Solutions levert de meest betrouwbare merken op de markt; de in Amerika gebouwde Maytag Commercial Laundry Equipment. Ons vriendelijke team kan u adviseren over de beste stapeleenheden voor uw ruimtebesparende vereisten.

Wanneer is een stapelmachine geschikt voor u?

Stack-units zijn ontworpen om ruimte te besparen, met twee units die zijn opgebouwd in het vloeroppervlak van slechts één.

Wanneer u meer wasapparatuur nodig heeft zonder meer ruimte in beslag te nemen, is een gestapelde wasmachine/droger of gestapelde droger/droger de perfecte oplossing.

Dependable Laundry Solutions biedt de volgende gestapelde wasmachine/droger-opties:

We bieden ook de volgende droger/droger gestapelde opties aan:

Vind de perfecte wasoplossing voor uw bedrijf!

Dependable Laundry Solutions is een familiebedrijf dat eigendom is van en wordt beheerd door WA en al meer dan 40 jaar commerciële en industriële wasapparatuur levert aan verschillende industrieën in heel Australië. Neem vandaag nog contact met ons op – we kunnen u in elke fase bijstaan ​​bij het plannen, kopen en onderhouden van uw apparatuur!

creditSource link

Poompee
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart